Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Optimus G Pro, Ülkemizde Ne Zaman Satışa Çıkacak?

LG’nin yeni amiral gemisi Optimus G Pro’nun ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı merak ediliyor.

Optimus G Pro
LG, oldukça başarılı bir akıllı telefon ile karşımıza çıktı. Kendi rakiplerine göre oldukça başarılı ve üstün özelliklere sahip olan bu akıllı telefon, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S IV için de ciddi bir rakip olarak gözüküyor. Güney Koreli şirket, bu yeni akıllı telefonu Optimus G Pro'yu memleketinde satışa sundu. Sadece Kore'de satılan Optimus G Pro, 40 gün içerisinde yarım milyon satış rakamına ulaşarak herkesi şaşırttı. Sadece Kore'de 500 bin satış rakamına ulaşan Optimus G Pro, geçtiğimiz gün Japonya'da da satışa başladı. Şimdi gözler ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı bilgisine yöneldi.

Samsung'un yeni amiral gemisini tanıttığı gün, tanıtım alanına Optimus G Pro reklamlarını veren LG, aslında Galaxy S IV için ciddi bir rakip olduğunu belli etmişti. Bu düşünce ile yoluna devam ederse, ülkemizde de cihazını satışa sunmasının yakın zamanda gerçekleşeceği düşünülüyor. Galaxy S IV ülkemizde Mayıs ayında satışa sunulacak. LG'nin de rakiplerine karşılık olarak bu yeni amiral gemisini Haziran ayında ülkemizde satışa sunması bekleniyor. Ancak dev elektronik şirketinden bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi. Eğer geçtiğimiz yıllarda yaptığı gibi bir satış politikası uygularsa, bu yeni modelin ülkemize gelmesi için daha uzun süre beklememiz gerekiyor.

LG, yeni cihazlarını pazarlara geç sunuyor. Bu durum da rakiplerinin kendisinin önüne geçmesine neden oluyor. Oldukça başarılı akıllı telefonlar üretmesine rağmen, satış konusunda yaşanan bu geç atılım, rakiplerinden geri planda kalmasına neden oluyor. Aynı durumun söz konusu olmaması için LG'nin bu kez elini çabuk tutması gerekiyor. 5.5 inç ekran boyutu, sezgisel UX özelliği ve LTE desteği ile ülkemizde de Optimus G Pro'nun beğeni kazanacağı düşünülüyor.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi