Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

NOKİA ASHA 501 FİYATI 99 DOLAR OLACAK

Yalnızca ekonomik cihazlarda kullanımı planlanan Asha işletim sisteminin yeni nesli basına tanıtıldı. Nokia Asha 501 olarak isimlendirilen bu yeni telefonun fiyatı yalnızca 99 dolar olacak. 

Nokia Asha 501 fiyatı 99 dolar olacak fakat cihaz çift SIM kart ve Facebook desteği gibi önemli özelliklere sahip.

Nokia Asha 501
Hindistan’da düzenlenen bir etkinlikle tanıtılan yeni Asha 501 ekonomik bir telefon olması nedeniyle düşük güç tüketimine sahip ve bu cihaza 17 saatlik konuşma süresi ve 48 gün bekleme süresi gibi dikkat çekici özellikler kazandırmış.

Nokia Asha 501 Facebook, LinkedIn, YouTube ve Twitter gibi sosyal ağlara tam destek veriyor. Multimedya seçenekleri oldukça tatmin edici, Angry Birds, Plants ve Zombies gibi popüler mobil oyunları çalıştırabiliyor. Nokia Asha 501 99 dolarlık fiyatına göre beklenmedik özelliklere sahip.

Cihazın arka yüzünde yer alan 3.2 megapiksel çözünürlüğünde ki kameranın lensi odaklanabilme özelliğine sahip. 1,200 mAh batarya ile beslenen Asha 501′in ekranı 3 inç ve QVGA kapasitif dokunmatik özelliğine sahip. Daha önce de belirttiğimiz gibi çift SIM kart desteğine sahip olan cihazın ağırlığı ise yalnızca 98 gram. 

Varsayılan olarak Xpress tarayıcı üzerinden internet dolaşımına izin veren Asha 501 Wi-Fi ve Bluetooth 3.0 gibi bağlantılara destek veriyor. Ayrıca microUSB 2.0 girişi ile diğer multimedya cihazları ile iletişime geçebiliyor.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi