Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

İPhone 6'nın Tasarımı, Fiyatı ve Teknik Özellikleri

İPhone 6'nın Tasarımı, Fiyatı ve Teknik Özellikleri
Teknoloji devi Apple'ın merakla beklenen iPhone 6 modeli belli olmaya başladı. Muhteşem tasarımı ve süper teknolojik özellikleri belli oluyor.

Merakla beklediğimiz gözümüzün yollarda kaldığı İphone 6 ne zaman çıkacak tarihi belli mi fiyatı nedir,özellikleri nedir işte hepsi haberimizde haberevet.com'daTeknolojı devi APPLe'nin amiral gemisi iphone 6'lar ne zaman güzel yüzünü göstercek.


2013 yılında dünyanın en değerli markası olmayı başaran İPhone 6 ile ilgili  hergün yeni bilgilerle dünyamızın merak ettiği konular aydınlanıyor.İPhone 5 lere ve 4 lere göre daha büyük ekrana sahip olacak olan İphone 6’ya ait bilgiler sızdırılmaya devam ediyor

İphone 6'nın geniş ekrana sahip olacağını dile getiren Apple CEO'su Tim Cook, “Kullanıcılarımıza en iyisini vermek istiyoruz. Büyük ekranı doğru şekilde yapabilmek için çok fazla değişken var ve bunların hepsini en doğruyu bulabilmek için araştırıyoruz.” şeklinde açıklama yaptı. Apple iPhone 6, 2 farklı format ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. 2 farklı format ile piyasaya girecek olan iPhone 6'dan biri 4.8 diğeri ise 5.5 inç ekrana sahip olacak.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi