Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Angry Birds'de İlginç Evrim!

Angry Birds'de İlginç Evrim!
Oyun dünyasının ikonu haline gelen eğlenceli kuşlarda görev değişikliği.Angry Birds oyunu yenileniyor ,diğerlerinden çok farklı bir oyunla geri dönüyor.

Rovio’nun geliştirdiği ve çıktığı ilk günden bu yana en fazla indirilen mobil oyun olan Angry Birds, Rio, Star Wars gibi değişik temalarla karşımıza çıktı.

Önceki haftalarda orta çağda önceki bir Angry Birds oyunun geleceğini bir video ile öğrenmiştik. Dün de Angry Bird’ün son oyunu olan Angry Birds Epic hakkında yeni bilgiler elde ettik. Orta çağ temasında yer alacak bu oyun, RPG tarzında bir oyun olacak.

Angry Birds'de İlginç Evrim!

Oyun içerisinde toplanılacak eşyalarla iksirler, silahlar ve zırhlar yaratmanın mümkün olacağı bu oyun, diğer Angry Bird oyunlarından çok fazla değişik bir yapıda olacak. Android, iOS ve Windows Phone 8 platformlarına çıkacak olan oyun, ilk olarak Kanada ve Avustralya’daki tatbikat mağazalarında olacak olan.

RPG oyunlarında sıklıkla görülen craft yani üretim sisteminin de yeni Angry Birds oyununa entegre edileceği dolaşan dedikodular arasında. AngryBirdsNest isimli site üzerinden gelen açıklamaya göre, yeni oyunda tahta kılıç, kızartma tavası ve benzeri birçok ilginç eşyayı bizzat üretebileceğimiz gibi, tüm karakterler ve iksirler de upgrade edilebilir olacak.

Angry Birds Epic isimli oyunun çıkış tarihiyse Avustralya ve Kanada için 13 ya da 14 Mart olarak dillendirildi. Beyan edilen çıkış tarihinde, bir diğer Angry Birds yapımı olan Stella'nın da piyasada olması bekleniyor.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi