Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Samsung'tan Kullanıcılara Milk Music Müjdesi

Samsung'tan Kullanıcılara Milk Music Müjdesi
Samsung Milk Music uygulamasıyla müzik severler için duyurdu. Uygulama bedava olarak indirilebilir. Kullanımı da oldukça rahat

Samsung Milk Music için Slacker Radio'dan destek aldı. Milk Music bu program ücretsiz olarak indiriliyor.

Samsung Milk Music uygulaması ile yeni bir alana girdi. Samsung, 200 radyo istasyonu ve 13 milyon şarkıyla başlayan bu servisi geliştirmek için Slacker Radio'dan destek istedi.

Samsung Milk Music uygulaması ile farklı alanlarda da kendini kanıtladı. Milk Music radyo gibi kullanılıyor. Kullanıcılar dinlemek istedikleri müzikleri dairesel kadran ile çevirebiliyorlar.

Samsung müzik dünyasına da damga vurdu. Samsung cuma günü Milk Music uygulamasını duyurdu. Samsung Milk Music'i cuma günü duyurdu. Bu program ücretsiz olarak indiriliyor.

Samsung, 200 radyo istasyonu ve 13 milyon şarkıyla başlayan bu servisi geliştirmek için Slacker Radio'dan destek istedi.

Uygulama radyo gibi dönen bir kadrana sahip. Müzik dinlemek isteyenler elleri ile kadranı döndürebilirler. Milk Music'in kullanımı da oldukça rahat.

Samsung'dan Ryan Bide'ın görüşüne göre mobil müzik alanındaki birçok servis anlaşılması çok zor bir yapıda. Ancak kullanıcıların karşısına reklamlar çıkmıyor.

Sistem Galaxy S3, S4, Note 2, Note 3, Galaxy Mega, Galaxy s4 Mini ve Galaxy s5 için 11 Nisan'da store'lara yüklenecek.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi