Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Samsung’un Son Çılgınlığı!

Samsung’un Son Çılgınlığı!
Teknoloji devi Samsung çılgınlıklarına bir yenisini daha ekledi.Dünyaca ünlü teknoloji devi şimdi de akıllı bilezik üretimine geçti.Samsungun son çılgınlığı gündeme bomba gibi düştü…


Samsung’un giyilebilir teknolojik cihazlar kapsamındahazırladığı S-Circle sızdı


Samsung, geçtiğimiz günlerde Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde giyilebilir teknolojik cihazlarından Gear 2 akıllı saatinin yanında Gear Fit akıllı bilekliğini de tanıtmıştı. Samsung, şimdi de yeni bir bileklikle daha karşımıza çıktı. Bu defa ortaya çıkan cihazın adı S-Circle.Ancak S-Circle, Gear Fit gibi bir cihaz değil, onun farklı bir amacı var.

S-Circle,daha önce Samsung’un Galaxy S4 ile ortaya çıkarttığı S Band’in devamı niteliğinde bir cihaz. Buna göre günlük aktivitelerinizi takip ederek size bildirebilen S-Circle, Samsung’un yeni uygulamalarıyla uyumlu olacak. Bunlardan Samsung S-Health uygulaması, yeni tanıtılan amiral gemisi Galaxy S5 ilebirlikte geliyor.


S-Circle’ın ne zaman satışta olacağına ilişkin henüz bir bilgi yok, fakat ucuz olacağını söyleyebiliriz. Bilinen en net detaysa, S-Circle’ın Gear Fit gibi bir AMOLED ekranla gelmeyeceği.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi