Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Facebook teşekkür etti

Facebook teşekkür etti

Facebook yeni uygulaması olan ve arkadaşlar arasında resimlerin birleştirilerek yapıldığı facebook uygulaması ile yeni bir atak yaptı.

Bu hizmetlerin sonuncusu son günlerde çok kullanılmaya başlanan Teşekkür et uygulaması. Bazı kullanıcılar tarafından beğenilirken bazı kullanıcılarsa gerekli olmadığı yönünde yorumlarda bulundular.

İnsanları günlük yaşamının dışında bir de Facebook ve Twitter'da geçirdiği 'sosyal yaşamı' var. Bu konuyu ciddiye alan dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook, geçtiğimiz haftalarda kullanıcıların birbirlerine teşekkür edeceği yeni özelliğini duyurmuştu.

Bu özellik ise kısa bir süre önce hayata geçirildi. Facebook kullanıcıları artık birbirlerine 'teşekkür et' özelliği sayesinde teşekkür etmeye başladı.

Bu özellikte sadece arkadaşlarınıza değil, aile üyelerinize de teşekkür edebiliyorsunuz. Bunun için Facebook'un her kullanıcıya özel hazırladığı şu sayfaya gitmeniz yeterli. Buradaki sayfadan solda yer alan arkadaş listesinden kime 'teşekkür et' videosu hazırlayacaksanız seçiyor ve video otomatik olarak oluşturuluyor.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi