Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Microsoft, Windows Phone 10 yeni arayüzünü tanıttı

Microsoft windows 10 ile piyasaya tutunmak için çıkardıkları işletim sisteminin tutmaması üzerine yep yeni özelliklerle dolu yeni arayüzünü tanıttı.Microsoft'un yeni arayüzünde office uygulamaları takvim ile birlikte kullanılabilecek...

Microsoft, Windows Phone 10 yeni arayüzünü tanıttı

Microsoft'un, Windows 10 değerlendirmesi olarak hazırladığı Build konferansında Windows Phone 10'un yeni arayüz tasarımı tanıtıldı, yeni browserın isimlendirilmesi ve yeni Windows 10 build'lerinin de duyurulmasıyla Insider'lara bu gece fazla mesai çıktı. Windows Phone 10'un yeni arayüz tasarımını Joe Belfiore yaptı, tam olarak fiziksel bir tanıtım olmadı fakat hazır olarak bir sonraki güncelleme haritasında bu yeni Windows Phone 10 arayüz tasarımı bulunuyor. Microsoft tarafından yayımlanan bu görseller tamamiyle konsept olarak tanıtıldı, Lumia'ların veya diğer Windows Phone'larda renk veya tasarım değişiklikleri gözlemlenebilir.

Seçenek çokluğu, Microsoft'un yeni arayüzünde önemle durduğu konulardan bir tanesi. Diğer önemli konu ise uygulamaların birlikte kullanılabilirliği. Office uygulamalarıyla takvim uygulamasını birlikte çalıştırabilir aynı zamanda rehberdeki kişilerin ayrıntılı dökümü ve bilgisi farklı bir arayüz olarak sunulacak, arayüz içeriğinde de bu kişiyle geçmişteki kontaktlarınız sergilenecek.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi