Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Facebook’tan Büyük Sürpriz, Geldi!

Akıllı telefonlarımızla artık birçok işimizi halledebilirken en büyük yardımcılarımızdan biri olan uygulamalar ile birçok bilgimizi paylaşıyoruz.

Facebook’tan Büyük Sürpriz, Geldi!

Bu paylaşımları ise büyük ölçüde uygulamalara Facebook ve benzeri hesaplarımızla login olarak(giriş yaparak) gerçekleştiriyoruz.
Bu bilgi paylaşımlarından rahatsız olan kullanıcıların sayısı her geçen gün artarken Facebook bu gidişe bir dur demek için taşın altına elini koydu ve yeni bir özelliği ile karşımıza çıktı. Facebook geliştirdiği yeni özelliği ile çok yakında kullanıcılarına anonim login seçeneği sunacak.

Anonim login nedir?
Anonim login‘i genel olarak anlatmak gerekirse siz uygulamalarda login olurken ve bunu Facebook üzerinden yaparken giriş yaptığınız uygulama veya site yöneticileri sizin özel verilerini görüntüleyemeyecek. Ayrıca kullanıcılar, siteye üye olurken sitenin hangi verileri görüp göremeyeceğini de belirleyebilecek.

Başka bir değişle artık fotoğraf galerinizi, konumunuzu, telefon rehberinizi veya mesajlaşmalarınızı sadece bir uygulamayı kullanacaksınız diye paylaşma dönemi sona eriyor.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi