Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Dünyanın En Küçük Flash Belleği

Sandisk tarafından üretilen ve tanıtımı yapılan dünyanın en küçük flash belleği olarak adlandırılan Sandisk 3.0 Ultra Fit USB görenleri şaşırtıyor. Dünyanın en küçük flash belleği 128 GB veri depolama alanına sahip.

Dünyanın En Küçük Flas Belleği

Dünyanın En Küçük Flash Belleği Sandisk 3.0 Ultra Fit USB! Olur mu, hadi ordan demeyin. Sandisk Dünyanın en küçük flash belleğini üretti. 128 GB veri depolama alanına sahip bellek adından sıkça söz ettireceğe benziyor. SanDisk, dünyanın en küçük 128 GB boyutundaki flash belleğini üreterek, kullanıcılarına küçük boyutta 128 GB depolama alanına sahip olmanın keyfini yaşatacak. Sandisk firmasının üretmiş olduğu ve küçük yapısıyla anahtarlıkta bile taşınabilen belleğin asıl avantajı ise ultra ince dizüstü bilgisayarlarda ortaya çıkıyor.

Bilgisayara takılan belleğin boyutu küçük olduğundan ötürü herhangi bir çıkıntı oluşturmuyor ve devamlı olarak takılı halde kalarak ekstra depolama alanı sunuyor. Saniyede 130 MB veri okuma hızıyla en hızlı bellek olmayı başaramasa da taşınabilirliğiyle öne çıkmayı başarıyor. Sandisk 128 GB flash bellek fiyatının 120 $ dan satışa sunulduğu belirtiliyor.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi