Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

iPhone 15 serisine ilişkin iddialar

Akıllı telefon kullanıcıları artık yavaş yavaş iPhone 15 serisi için geri sayıma geçti. Peki bu telefonlar bizlere neler vadediyor?
Bloomberg'den Mark Gurman'ın son raporuna göre Apple, iPhone 15 Pro serisi modellerinde bir dizi yenilik sunmayı planlıyor. İddialara göre, Pro serisi modeller artık paslanmaz çelik çerçeve yerine titanyum çerçeve ile gelecek. Bu değişiklikle telefonlar daha hafif ve dayanıklı olacak. 

Gözle görülür bir diğer yenilik ise ekrandaki çerçevelerin inceltilmesi olacak. Yeni ekran teknolojisi sayesinde siyah çerçeve boyutları yaklaşık üçte bir oranında küçülecek. Bu, kullanıcıya daha geniş bir görüntü alanı sunacak ve daha çarpıcı bir görüntü deneyimi sağlayacak. 

iPhone 15 serisine ilişkin bu iddialar

Bununla birlikte, daha önce sızan raporlarda belirtildiği gibi, Apple'ın telefonlarından tanıdığımız sessize alma düğmesi, yeni seride özelleştirilebilir bir düğme ile değiştirilecek. Ayrıca, Apple'ın kendi özel Lighthing portu, USB-C portu ile değiştirilecek. 

Fakat bu yeniliklerin bir maliyeti olacak. iPhone 15 Pro serisi, önceki modellere göre daha pahalı olacak. Analistler, Pro Max modelinin fiyatının öncekine kıyasla 200 dolar kadar artacağını öngörüyorlar. Ancak kesin bilgi için önümüzdeki ay yapılacak resmi lansmanı beklememiz gerekiyor.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi