Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Nokia Ceo'su, Yeni Telefonlar İçin Umutlu Konuştu

Nokia'dan daha kaliteli telefonlar göreceğiz.

Nokia Ceo'su, Yeni Telefonlar İçin Umutlu Konuştu

Windows Phone 8'li Lumia serisiyle yeniden hayata dönen Nokia, önümüzdeki günlerde yeni telefonlarla hem aileyi genişletmek, hem de kullanıcı sayısını artırmanın peşinde. Her kesime hitap edileceği için bir süre önce giriş seviyesi Lumia 520 ve orta seviye Lumia 720 de duyurulmuştu. Tabii bunların devamı da gelecek.

Finli bir kanala röportaj veren Nokia CEO'su Stephen Elop, ileriye dönük çok güzel çalışmalarının olacağını ve bunun için de oldukça heyecanlı olduklarını söyledi. Özellikle Lumia serisiyle güzel tasarım, kaliteli ekran ve kameralarla kullanıcıların beğenisini kazandıklarını dile getiren CEO; yeni modellerde, mevcut kalite seviyesinin üstüne koyarak daha iyi tasarımlar ve özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkmak istediklerini belirtti.

Bu arada, şu an Nokia'nın amiral gemisi statüsünde yer alan Lumia 920'den de bahseden Elop, telefonun yoğun güneş ışığına rağmen güzel bir görüntü sunan ekranını, başarılı kamera ve eldivenle bile kullanımda iyi tepkiler veren dokunmatik mekanizmasını övdü.

Kaynak: Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi