Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Pardus’un 2013 Sürümü için Geri Sayım Başladı

Pardus’un 2013 Sürümü için Geri Sayım BaşladıTÜBİTAK öncülüğünde geliştirilen Pardus'un 2013 sürümü, 25 Mart’ta kamu, KOBİ ve özel sektörün kullanımına sunulacak.

Kamu kurumları ve KOBİ'lerin güvenle kullanabileceği, yüksek performanslı, Türkçe destekli uygulamaların barındığı, sürekli güncel ve güvenli tutulan, düşük maliyetli, işlevsellik ve görselliğin ön planda tutulduğu bir işletim sistemi hedefleyen TÜBİTAK ULAKBİM, Pardus 2013 sürümünü 25 Mart’ta ücretsiz olarak kullanıma sunacak.

32 ve 64 bit mimarilerde paylaşılacak kararlı sürüm, kamu kurumları ve KOBİ'lere hitap edecek. Ev kullanıcıları içinde yazılım deposunda ihtiyaçlara cevap verebilecek çok sayıda yazılım bulunacak.

Portal ve Danışma Hattı Hizmete Girecek

Kamu ve özel kurumlarla birlikte ev kullanıcılarına yönelik sosyal bir platform oluşturma hedefiyle Pardus Portal kuruldu. 25 Mart’ta yayına başlayacak portal, sürekli yaşayan, güncel tutulan ve etkileşim içinde kullanıcılarıyla bütünleşecek. Kamu kurumlarına Pardus ile ilgili destek ve çözüm sunulması amacıyla, 25 Mart’ta “444 5 773 Pardus Danışma Hattı” hizmete başlayacak.

Pardus'un web sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi