Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Daha fazla Wi-Fi internet için Airties’tan adaptör

Daha fazla Wi-Fi internet için Airties’tan adaptörAirties, ev veya ofisteki internet bağlantısını güçlendirmek isteyenler için, modemin sinyal gücünü artırıp, kapsama alanını genişleten yeni ürününü piyasaya sundu.

Air 4430 adlı cihaz, doğrudan elektrik prizine takılıyor, markası ve modeli ne olursa olsun her türlü modemle çalışıyor. Mevcut modemin sinyal gücünü artıran cihaz, özellikle geniş mekânlardaki modem kapsama alanı sorununa çözüm getiriyor.

Air 4430’u kullanmak için modeme yakın bir prize bağlamak ve hem cihazın hem de modeminizin üstündeki WPS düğmesine basmak yeterli. Her iki cihaz birbirine bağlandıktan sonra, ev veya ofisinizin bir başka köşesindeki bir prize Air 4430’u takarak internet kapsama alanınızı genişletmiş oluyorsunuz. 3 adet ethernet portuna sahip olan cihazı isterseniz Akıllı TV, uydu alıcı, masaüstü bilgisayar, oyun konsolu gibi cihazlarınıza doğrudan bağlamanız da mümkün. 2.4 GHz frekansında çalışan Air 4430, mevcut kablolu ağa takıldığında maksimum 300 Mbps hızında kablosuz bir ağ oluşturuyor.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi