Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Facebook’a Yeni Çıkarma Özelliği Geldi

Facebook’a Yeni Çıkarma Özelliği Geldi

Dünya genelinde popüler olan sosyal medya sitesi Facebook, Milyonlarca üyesi için yeni fotoğraflar üzerine çıkartma özelliği getiriyor. Bu özellik sayesinde artık kullanıcılar çektikleri fotoğrafların üzerine sevimli karakterler ekleyebilecek.

Akıllı telefonları ilgilendiren Facebook‘un bu yeni özelliği kullanıcıların mobilden çekmiş olduğu fotoğraflarının üzerine yeni çıkartmaları ekleyebiliyor olması farklı bir renk katmış. Bu eklenen çıkartmalar ile fotoğraflar daha canlı ve farklı görünebiliyor. Ayrıca eklemiş olduğunuz çıkartmayı fotoğrafın dilediğiniz bir yerine sürükleme şansınız da bulunuyor.

facebook-sticker-1

İnternette veya toplum arasında stickers olarak bilinen bu çıkartmalar günlük hayatta öğrencilerin veya araçların üzerinde çokça bulunuyor. Facebook bu durumun farkına vararak sevimli çıkartmaları fotoğrafların üzerine eklenmesi için çalışmayı başlattı.

FACEBOOK AÇIKLAMA YAPTI

Facebook tarafından yapılan açıklamada ise: Facebook uygulaması üzerinden yüklenen fotoğraflar artık ekranın altında çıkartma sembolü olarak yerleştirilecek. Bu sayede çıkartmaların fotoğraflar üzerine sürüklenerek veya boyutları ayarlanarak düzenlenebileceği açıklandı. Ayrıca yukarıda görmüş olduğunuz resimdeki gibi “Animated Stickers” özelliğini dilediğiniz zaman pasif veya aktif hale getirebiliyorsunuz.

facebook-sticker-2

Bakalım popüler Sosyal medya sitesi Facebook‘un eklemiş olduğu bu özellik sayesinde kullanıcılar yeni paylaşımlarını nasıl gerçekleştirecek ve üyeler arasında tutacak mı merak konusu.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi